Tilbakemeldinger


Her kan du lese noen tilbakemeldinger jeg har fått fra kundene mine.

Akupunktur
"For ca 1 måned siden prøvde jeg akupunktur for første gang. Jeg var skikkelig plaget med urinveisinnfeksjoner og nyrebekkenbetennelse. Hadde det kronisk og gikk på antibiotika konstant så jeg ble resistent mot alle typer antibiotika. Følte meg også veldig urolig og slet med søvnen, tenkte da at jeg kunne jo prøve ut akupunktur. Trodde også at det skulle gjøre vondt og få nåler inn i seg. Allerede etter første gang merket jeg bedring og det gjør absolutt ikke vondt heller.
Nå har jeg blitt kvitt UVI noe som jeg er kjempe glad for. Føler meg mye roligere og får sove mye bedre. Har fortsatt med dette hver uke, men etterhvert går jeg over til og bare ta en gang i måneden deretter enda sjeldnere. Eva Klubbenes heter hun som tar det på meg, hun holder til på AB klinikken dag spa på hevingen i Sarpsborg. (Har nå flyttet, red.anm.) Koster 500kr. Tlf: 69163611 mob: 91156905. Hun er superflink og utrolig hyggelig. Veldig opptatt av at du har det bra og tar godt vare på deg. Dette er absolutt verdt et forsøk.."

Aqua Detox
"I dag prøvde jeg detox for første gang på ab klinikken på Hevingen. Det er et nytt og revolusjonerende system ror rensing og drenering av lymfesystemet. Detox behandling er en ny, effektiv metode til og re balansere kroppens energifelt og celler, samtidig som kroppen renses for toksiner. Et helt nytt konsept innen lymfedrenasje som på en rask og enkel måte fjerner avfallstoffer og slagg fra kroppen gjennom føttene dine, uten ubehag og bivirkninger. Detox apparatet avgifter kroppen din i løpet av 6-8 behandlinger a 30 minutter og kan forbedre livskvaliteten betydelig spesielt for de med: lever og nyreproblemer, hodepine og migrene, psoriasis og andre hudproblemer, infeksjoner og betennelser, smerter og ødemer, dårlig blodsirkulasjon, menstruasjonssmerter og hovne føtter, revmatiske lidelser og gikt, kvikksølv og tungmetallforgifting. Etter at jeg hadde beina i detoxen så jeg at vannet var skikkelig svart.. Tyder på at jeg virkelig trengte det. Koster 400 kr ca for hver behandling. Verdt et forsøk:) "